BSc jegyzetek

Az alábbi BSc jegyzetek 2009 és 2012 között készültek, azonban ne feledd, hogy információtartalmuk állandó. A matematika, közgazdaság, stb. nem változik, maximum csak más adja elő más módszerekkel, de a törzsanyag többnyire változatlan. Használd bátran tanuláshoz, vizsgára készüléshez, drukkolok neked!

MSc jegyzetek

Az alábbi MSc jegyzetek 2012 és 2013 között készültek, azonban az itt találhatók csak egy szűk részhalmaza annak, amit én is használtam, a többség nincs ide feltöltve tárhely és idő okokból. Ha írsz egy levelet a jegyzet kukac fodor.it címre, szívesen küldök még anyagokat az alábbi tárgyakhoz (kidolgozások, zh és vizsga kérdések, megoldások, stb).

Autonóm rendszerek, Elosztott alkalmazások, Formális szemantika, Funkcionális nyelvek 1., Funkcionális nyelvek 2., Ismeretalapú keretrendszerek, Ismeretalapú modellezés, Kép és hang, Logika, Megerősítéses tanulás, Mesterséges neuronhálók, Modellek és formális eszközök, Multiparadigma programozás, Nyelvek típusrendszere (lambda), Osztott rendszerek szintézise, Programozási nyelvek és paradigmák, Projekt és vállalatirányítás, Szerződésalapú programozás (Eiffel), Szintézis és verifikáció, Tervezés és elemzés elmélete, Térinformatika, Típusmodellek, Záróvizsga (2008 és 2013-as tanterv)

További bejegyzések

Ebben a szekcióban minden egyetemhez kötődő, de nem feltétlenül BSc-MSc alá besorolható bejegyzést megtalálsz.

Tetszenek a jegyzetek? Mutasd meg barátaidnak!