A 9-11 gyakorlatok anyaga

Az utolsó 3 gyakorlat anyaga, amely a DirectX rejtelmeibe vezet be. A zip-ben csak a forrásfájlok találhatók meg, de ezek alapján a projektek már könnyen reprodukálhatók.

Csatolt fájlok

A 2-8 gyakorlatok anyaga

Az eddigi összes Számítógépes Grafika gyakorlat cpp forráskódját mellékeltem, mindegyik működött és helyesen futott le, ha saját projektbe másoljátok, akkor valószínűleg CG+GLEW+GLM verziótól függően csak a header fájlok neveire, vagy a mátrixinverz függvényhívásra kaphattok hibát. természetesen a további FreeImage fájlok, obj-k, és textúrák is kellenek majd, de azokat a gyakorlatotokon kapottakkal tudjátok helyettesíteni.

Csatolt fájlok

Frissítés

A diasorok mind frissítve lettek, így jelenleg az összes diavetítés az idei féléves, a linkek, a számlálók és minden ugyanaz maradt, csak a fájlokat cseréltem ki a háttérben.

ZH-k időpontjai

1. ZH: április 14.
2. ZH: május 19.

Mind a kettő írásbeli, első része egy 10-15 kérdéses teszt, a másik fele pedig 3 kifejtős feladat, a rendelkezésre álló időtartam 1-1,5 óra lesz mindkét zh esetében.

Aki szerez a félév során egy darab nem egyes jegyet, annak lesz pótzh a félév végén, ha mind a két zh egyes, akkor pedig lesz UV. ETR-ben kell majd jelentkezni mindre, mert ezek részvizsgák.

Az első két gyakorlat

Többen jelezték, hogy lemaradtak az első gyakorlatról, így annak elméletisebb volta miatt a második gyakorlattal együtt feltöltésre kerül most. A 2. gyak-nál a füzetbeli jegyzet az első programhoz kapcsolódik (további jegyzet a fájlban kommentekként beszúrva), így azt is mellékeltem a zip-ben.

Csatolt fájlok

Az összes előadás

A félévi összes diavetítése Számítógépes Grafika tárgyból. Szépen formázott, színes és nyomtatásra szánt, egyszerűbb verzióban is elérhető, a “prez” jelzés az órai, a “print” a nyomtatható, bár ez elég valószínű volt 😀

Csatolt fájlok

1