Tételkidolgozás EA-hoz

2012. 02. 18. Kaptam egy szuper jó tételkidolgozást az előadáshoz, igaz pár félévvel korábbi, de jól formázott és értékes jegyzet benyomását kelti.

Csatolt fájlok

A 8-10 gyakorlatok anyaga + ZH feladatlap és megoldások

A 7. órán írt zh feladatlapját és megoldásait a 9. gyakorlat mappájában találjátok a zip-en belül, továbbá minden további feladatot, segédanyagot és sql fájlt mellékeltem, ami a többi gyakorlaton előkerült.

Csatolt fájlok

A 6. gyakorlat anyaga

A zh előtti utolsó Adatbázis gyakorlat anyaga, azaz az sql-ek és a feladatleírások, valamint a hozzátartozó segédanyagok a zipben találhatók.

Csatolt fájlok

A 2-5 gyakorlatok anyaga

Kértétek a gyakorlatok SQL fájljait, hogy a megoldást tudjátok ellenőrizni, illetve zh-hoz is lehessen készülni belőlük, így most a feladatok leírásával együtt az SQL lekérdezéseket is közzéteszem az elmúlt gyakokról.

Csatolt fájlok

Adatbázisok előadás

Mivel a tanárnő weboldalán minden szükséges információ és jegyzet elérhető nagyon jól csoportosítva és átláthatóan formázva, így nem töltök fel hozzá órai jegyzetet, hiszen a diavetítések is letölthetők a megadott felhasználónévvel és jelszóval, amit kért, hogy ne tegyünk közzé, sem a védett anyagokat!

2011. 02. 16. Adatbázisok gyakorlat

Annak ellenére, hogy gyakokat nem szoktam feltölteni, most mégis kivételt teszek, mert sokan kérték, hogy az első óra anyagát tegyem fel. A feladatok fájljai is a zip-ben vannak.

Csatolt fájlok

4