A weblap indulásra kész, remélem tetszeni fog az új külső, biztosan hozzá kell majd szokni először, de itt volt már az ideje a modernizálásnak. Most egy darabig ezzel a sablonnal fog működni, talán majd a nyáron írok rá saját felszínt, de egyenlőre ez is megteszi.

Mostantól találtok Facebook gombot és egyéb oldalakra történő megosztást segítő kiegészítőt is a posztok alján, használjátok nyugodtan, illetve lehet regisztráció nélkül is kommentelni. A hozzászólásokról innetől email értesítőt is kapok, így nem lesz olyan, hogy több hét múlva veszem csak észre, hogy valaki írt. Minden komment először moderálási sorba kerül, és majd én teszem közzé utólag. Az űrlapon megadott email cím pedig nem jelenik meg a weboldalon, csak nekem látható az adminisztrációs felületen.

Ha bármilyen hibát tapasztaltok az oldal működésével kapcsolatban, egy képernyőfotót mellékelve küldjétek el a hibát email-ben, igyekszem kijavítani mielőbb. (Arról tudok, hogy néha adatbázis kapcsolat probléma adódik, ilyenkor frissítsétek az oldalt, sajnos a MySQL kiszolgáló rettenetesen lassú, ezért az egész oldal betöltése be tud lassulni főleg csúcsidőben, amikor mindenki netezik és csomó weblap használja éppen a szervert.)

Nos, kezdetnek jöjjön pár kép, mint vadonatúj tartalom!

Ezek egy Quantum 9GB-os merevlemez utolsó pillanatai. Valójában már ez előtt is hibás volt, éppen emiatt áldoztam fel a kreativitás oltárán, ne porosodjon feleslegesen 🙂