Ezt a bejegyzést azért hoztam létre, hogy könnyen tudjalak titeket értesíteni, ha új jegyzet kerül egy régi oldalhoz feltöltésre, vagy frissül egy tárgynál valamilyen információ. Eddig ugyanis csak facebook-on tudtalak titeket értesíteni, de az egy más platform, az oldal frissítései tök jó lenne, ha itt is megjelenhetnének valahogy. Az a baj, hogy az oldal központi RSS feed-je csak az új bejegyzéseket tartalmazza, és nincs mód a frissítések kezelésére.

Ezért döntöttem úgy, hogy mégis teszek valamit az ügy érdekében, és létrehoztam egy Frissítés RSS Csatornát!

Valójában ez az RSS csatorna ennek a bejegyzésnek a hozzászólás feed-je, ezért innentől úgy fog működni a dolog, hogy ha feltöltök egy új jegyzetet, vagy frissítek valamit az oldalon, akkor írok egy hozzászólást ehhez a bejegyzéshez, és egyből látni fogjátok, hogy mi történt.

Amit tenned kell

  1. Másold ki ennek a linknek a címét:
    https://immanuel60.hu/2013/01/02/jegyzet-frissitesek/feed/
  2. Iratkozz fel rá a kedvenc RSS olvasóddal (ha nem hazsnálsz ilyet, akkor olvass lentebb, és neked is lesz megoldás)
    Pl. Google Reader-ben a nagy piros Feliratkozás gombra kattints, és illeszd be a linket
  3. Ennyi! 😀

Amikor hozzászólok itt, akkor leírom, hogy mi történt, és azonnal látni fogod! Célirányosan, csak a jegyzetekkel kapcsolatban! Ennél szebb már nem is lehetne 😉

Sőt! Ha nincs RSS olvasód, akkor is láthatod, hogy mi frissült az oldalon, mert a Legutóbbi Hozzászólások szekcióban megjelenik majd oldalt, hogy “Immánuel – Jegyzet frissítések”, és ha elolvasod a kommentet, akkor szintén nem maradsz le semmiről.

További sikeres vizsgaidőszakot mindenkinek, és jó jegyzet-letöltögetést! 🙂

Megjegyzés: légyszíves ne kommenteljetek ehhez a bejegyzéshez, mert azokat törölni fogom még mielőtt megjelennének az oldalon, ide csak én kommentelem a változásokat, köszi!