Illés András, Andris programtervező informatikus lesz nálunk az Eltén, de emellett szabadidejében zenél, és nem is rosszul! Mostanában a Dreams After Death “halálmetál” lemezén dolgozik.

Pontosan egy évvel ezelőtt kért meg, hogy készítsek róla fotósorozatot, nagyon megtisztelő, hogy engem választott : ) A fő koncepció az volt, hogy fekete-fehér képek szülessenek, lehetőleg markáns kontrasztokkal, s akár készülő cd-jéhez is felhasználhasson közülük, mint borítón vagy a borítóban szereplő képeket magáról. Andris főként szintetizátoron játszik, de gitározni is tud, és mivel a szinti méretei túl nagyok voltak a helyszínre szállításhoz, így maradtunk a gitárnál. Szerintem nem is volt rossz választás, szépen csillogott, lakkozása pedig szintén illett a képek elgondolásába. Bár stílusának alakulása miatt azóta “túl pop-osak” hozzá, de bevallása szerint a női nemnél aratott sikerhez mindenképpen hozzájárultak : D

A promo után pedig jöjjön pár válogatott kép, amik még a Nikon rendszert megelőző Sony A200 + Autoreuvenon 55/1.4 M42 kombóval készültek:

Modell: Illés András
Fotó: Fodor Immánuel www.facebook.com/immanuel60